Luftkompressor

Sådan fungerer luftkompressoren

Den undermonterede 1132bL/min roterende skruekompressor er det perfekte valg for mobile dækskifte/servicevogne. Det kompakte og kraftfulde design er fuldt konstrueret til integration med kommercielle automobiler. Der frigøres værdifuld plads og vægten reduceres væsentligt, så nyttelasten øges og løser almindelige sikkerhedsproblemer fundet med traditionelle luftkompressorer.

VR40 er monteret under kølerhjelmen. Monteret på motoren ved hjælp af Techni’s unikke fuldt interne design- og fremstillingsfunktioner. For at betjene systemet skal du blot anvende bilens håndbremse med motoren i gang og trykke på tænd/sluk-knappen. Når en elektromagnetisk kobling først er aktiveret, overføres motoreffekten til kompressoren. Omdrejningstælleren øges og VR40 giver en stabil, kontinuerlig strøm af luft til dine værktøjer.

Den unikke patenterede WHASP tank er en integreret køler/tank der monteres indeni eller under bilen. En luft/olieblanding skubbes fra kompressoren ind i WHASP tanken, der både køler luft/olieblandningen, adskiller og recirkulerer derefter olien tilbage til kompressoren. Trykluften flyder kontinuerlig til din hjælpemodtager (hvis monteret) og ind i dine værktøjer.

Mange fordele

Når der ikke bruges luft, lukkes systemet og genstarter automatisk, når værktøjer aktiveres og der kræves luft. Dette sænker brændstofforbrug, emissioner og støjforurening.

Reducer bruttovægt med op til 132 kg

Luftkompressorsystemet kan reducere bruttovægten med op til 132 kg. Mindre vægt betyder der kan lastes mere eller blot udnytte en bedre brændstoføkonomi.

Frigør op til 3 kubikmeter

TECHNI VR40 kompressoren kan frigøre op til 3 m3 nyttelast fordi den er monteret i motorrummet. Der behøves ikke plads i lasterummet, hvis den horisontale WHASP tank er monteret. Ved off road kørsel kan der monteres en vertikal WHASP tank som fylder knap 1 m3.

Fjern de almindelige sikkerhedsbekymringer

Techni undermonterede mobile komprimerede luftanlæg er specielt konstrueret til at eliminere sikkerhedsrisici og hjælper med at opfylde sundheds- og sikkerhedskrav herunder giftige dampe og arbejdsstøj.

Maximer produktiviteten med op til 1132 L/min konstant

Techni systems revolutionerende VR40 komprimerede luftsystem, bruger patenteret roterende skrueteknologi designet til at køre 100%% af tiden uden at stoppe.

Operatøren behøver ikke vente på, at systemet igen opbygger pres, men fortsætter blot med at arbejde, Techni VR40 tilbyder virkelig op til 1132 L/min 100% af tiden.